Logo-youngadults-site

Schaduwzielen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

schaduwzielenTitel: Schaduwzielen
Auteur: Lisa J. Smith

ISBN: 9789022558454

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Elena Gilberts liefde, de vampier Stefan Salvatore, is gevangengenomen door de demonische geesten die in Fell’s Church een ravage aanrichten. Om haar geliefde te vinden, moet Elena vertrouwen op Stefans broer Damon, de knappe maar uiterst dodelijke vampier die het feit dat hij Elena voor zichzelf wil niet onder stoelen of banken steekt. En ook Elena kan niet ontkennen dat de spanning tussen haar en Damon met de dag groter wordt. Voor welke broer zal ze uiteindelijk kiezen?
Ondertussen onderzoeken Bonnie en Meredith het kwaad dat bezit heeft genomen van Fell’s Church. Hun onderzoek leidt tot een aantal verschrikkelijke ontdekkingen, en al snel maken ze deel uit van een van de gevaarlijkste avonturen van Elena tot nu toe…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Schaduwzielen

  1. Ja, ik heb hem vorige week al gekocht in de boekenwinkel! Maar het ligt nog ingepakt op de plank omdat ik nog in het vorige boek bezig ben!

  2. Yes, eindelijk! Hier heb ik nou echt met smart op gewacht! Zou dit boek uit zijn voor Sinterklaas? Dat zou geniaal zijn namelijk, want dan kan ik ‘m nog halen. =D Heb ik wat lekkers voor in de kerstvakantie. x3

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.