Logo-youngadults-site

Vergeten waarom ik van je hou

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

vergeten_waarom_ik_van_je_houTitel: Vergeten waarom ik van je hou
Auteur: Gabrielle Zevin

ISBN: 9789049925192

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Als Naomi munt in plaats van kop had gekozen, zou ze niet terug de school in hoeven om haar camera te halen. Dan zou ze niet van de trap zijn gegleden en op haar hoofd zijn gevallen, en zou ze niet in een ambulance wakker zijn geworden met geheugenverlies. Ze zou zich absoluut nog haar vriend Ace hebben herinnerd. Ze zou zich ongetwijfeld hebben herinnerd waarom ze ooit verliefd op hem was geworden. En ze zou nooit James hebben ontmoet. Maar Naomi kiest wel kop. Ze valt van de trap en wordt wakker zonder enige herinnering aan de laatste vier jaar. Stapje voor stapje moet ze weer leren wie ze is en wat ze wil. En van wie ze nu echt houdt…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Vergeten waarom ik van je hou

  1. Yahoo! Deze had ik al een tijdje onder BOOKS2BUY! staan bij internetfavo’s maar ik heb hem nog niet gekocht. Aangezien ik net na het nieuwejaar jarig ben, kan ik dit boek mooi vragen! =D

  2. het klinkt een beetje als Cat Patrick – Vergeten, al vond ik dat een beetje een tegenvaller.

  3. Klinkt gaaf! Heb net vijf dagen geleden Zevins andere boek uitgelezen. Die was apart en heel erg verfrissend. Dit klinkt minder origineel, maar ik ga ‘m wel op mijn lijstje zetten!

  4. Wow! Klinkt indrukwekkend!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.