Logo-youngadults-site

Heartbeat – een ijzingwekkende liefde

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Heartbeat-2-Maggie-StiefvaterTitel: Heartbeat – een ijzingwekkende liefde (deel 2)
Auteur: Maggie Stiefvater

ISBN: 9789026162510

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

James is ongelofelijk muzikaal, zo muzikaal zelfs dat hij zich dood verveelt op de muziekschool. Zijn muzikaliteit heeft de aandacht getrokken van Nuala, een faerie die leeft van de creatieve energie van buitengewone mensen zoals James. Hij heeft dus alle reden om op zijn hoede te zijn voor haar, maar wanneer Nuala en hij gaan samenwerken aan een hemels mooi muziekstuk, maakt zijn achterdocht plaats voor diepere gevoelens. Ook Nuala’s liefde voor James groeit. Andere faeries zijn niet gelukkig met de wederzijdse verliefdheid en beramen een complot. Wanneer Halloween nadert, het feest der doden, staat James voor een onmogelijke opgave. Hoe redt hij Nuala’s leven en zijn eigen ziel?

De muziek hield aan en klonk alsof die was gecomponeerd voor mijn hoofd alleen. Maar ineens besefte ik dat ze níet voor mij bedoeld was. Deze muziek was bedoeld voor iemand anders en ik had de pech er ook naar geluisterd te hebben. En dat verontruste me.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Heartbeat – een ijzingwekkende liefde

  1. Neeeeh. D= Nou ja, já. Want ik ben best benieuwd naar het verhaal. Maar toch. Het lijkt een soort van iets andere samenstelling van Sam uit Huiver! Beetje jammer dit. Trouwens, wanneer zijn die laatste twee delen daarvan nu eindelijk vertaalt? Dat duurt me al een jaar ofzo? D=

  2. Deel 1 heb ik gekocht omdat ik de voorkant zo mooi vond 😉 Ik kwam die tegen toen ik aan het werk was en hij helemaal nieuw uit het krat kwam. Ik mocht hem een plekje geven in de winkel maar eerst ging er eentje apart voor mezelf! 😉
    Dit boek ga ik natuurlijk ook weer kopen. Heb alleen eerst een opfrisser nodig over deel 1…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.