Logo-youngadults-site

Erebos

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

erebosTitel: Erebos
Auteur: Ursula Poznanski

ISBN: 9789047703730

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Op een Londense school gaat de illegale versie van een nieuwe, verslavende game van hand tot hand. Iedereen wil Erebos spelen – maar wie eraan begint, krijgt maar één kans: zodra je je niet aan de regels houdt of weigert een opdracht uit te voeren, word je eruit geknikkerd en kan je nooit meer inloggen. Ook Nick weet zijn handen op de game te leggen en komt terecht in de virtuele wereld van Erebos. Al gauw is er hij niet meer uit los te rukken, tot hij de opdracht krijgt iemand te doden. Hij weigert en wordt genadeloos uit het spel gegooid. Als zijn beste vriend vervolgens een ernstig ongeluk krijgt, realiseert Nick zich dat Erebos niet langer alleen een game is – het is angstaanjagende werkelijkheid.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Erebos

  1. Zeker geen kinderboek, het gaat over een verslavende game, waar moord in wordt gepleegd!!:sad:

  2. Zeker een young- adult! Ik heb hem pas gelezen. Ik weet niet waarom Lemniscaat dit dan als kinderboek heeft uitgegeven, want dit boek moet minimaal 14+ zijn.

  3. Op Engelse sites staat dit als young adult, maar Lemniscaat heeft het als kinderboek uitgegeven… ik heb het boek zelf niet gelezen, maar ik dacht ik zet het er gewoon bij… ook op goodreads wordt het als ya gezien.

  4. Is dit een young adult of meer een kinder/jeugdboek?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.