Logo-youngadults-site

The lion, the witch and the wardrope

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

narnia_1Titel: Chronicles of Narnia – The lion, the witch and the wardrope
Cast: Anna Popplewell, Kiran Shah & James McAvoy
Regisseur: Andrew Adamson

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Bereid je voor op een andere wereld! Door de verbazingwekkende special effects lijkt het of je zelf de heldendaden beleeft van Lucy, Edmund, Susan en Peter. De twee broers en twee zussen ontdekken de wereld van Narnia als ze verstoppertje spelen in het landhuis van een mysterieuze professor. In een magische kleerkast belanden de kinderen in een prachtige land dat wordt bewoond door sprekende dieren, dwergen, faunen, centauren en reuzen. Narnia was ooit een vredig land, maar is nu door de betovering van Jadis, de witte heks, een bevroren wereld waar een eeuwige winter heerst. Geholpen door de machtige en wijze leeuw Aslan en zijn leger van sprekende dieren gaan de kinderen een spectaculaire strijd aan om het land voor altijd te bevrijden van de ijzige krachten van de heks!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “The lion, the witch and the wardrope

  1. @Neele22
    Ja klopt, maar ik ben momenteel ook oudere boekverfilmingen op de site aan het zetten, zodat je dit allemaal hier kunt vinden 🙂
    Klopt, zo’n mooi nummer! Zet ik denk ik ook nog wel op de site 🙂

  2. Deze film is toch al heel lang uit? Wij hebben hem thuis al iets van 3 jaar ofzo.. Maar het is wel een hele leuke film! De boeken zijn een beetje kinderachtig maar ook heel mooi!! En als je de 2e film gekeken hebt, moet je daarna eens naar “The Call – Regina Spektor” luisteren. Hij zit ook in de film en ik moest gwn huilen…

  3. Het is echt erg, maar ik heb de narnia boeken nog nooit gelezen…

    Het lijkt me wel superleuk, dus toch maar eens langs de bieb! (:

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.