Logo-youngadults-site

Onsterfelijke liefde

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

onsterfelijke_liefdeTitel: Onsterfelijke liefde
Auteur: Cate Tiernan

ISBN: 9789022557013

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Nastasya heeft zich de afgelopen eeuw alleen maar beziggehouden met feesten en plezier maken. Zonder gevoel of medeleven dwaalt ze over de wereld. Wanneer ze op een dag toekijkt terwijl jaar beste vriend een mens martelt, realiseert ze zich dat er iets aan haar levensstijl moet veranderen. Ze zoekt haar toevlucht bij gelijkgezinden en ontmoet de ongelooflijk sexy Reyn, die onlosmakelijk met Nastasya verbonden blijkt te zijn.

`Na sommige gebeurtenissen voelde ik me als een leeg omhulsel, compleet levenloos. Niet dat ik als seriemoordenaar door hetl even ging, maar ik deed mensen wel pijn – de herinneringen kwamen binnendruppelen, als bijtend zuur in mijn hersenen. Ik wilde luidkeels gillen. Het zat in mijn bloed. Een duisternis. De duisternis die ik geërfd had, samen met mijn onsterfelijkheid en mijn zwarte ogen.’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Onsterfelijke liefde

  1. Het is een prachtig verhaal, ben erg benieuwd naar het volgende deel. Wachten tot deze ook in het nederlands komt:-)

  2. Ik heb de engelse in mn kast staan en die heb ik al meerdere keren gelezen.

    Het is een heel erg leuk verhaal, makkelijk te lezen.

  3. Het verhaal klinkt goed, toch maar toevoegen aan mijn boekenlijst…

  4. klinkt goed, ik denk dat ik dit boek ga kopen

  5. Ik heb de Engelse versie (Immortal Beloved) al heel lang op mijn lijstje staan, en ben toch wel blij dat het vertaald is in het Nederlands. Nu maar hopen dat de bibliotheek beslist dit boek in te kopen 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.