Logo-youngadults-site

Soulmates – het verhaal van Sky

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

soulmatesTitel: Soulmates – het verhaal van Sky
Auteur: Joss Stirling

ISBN:9789020679113

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Sky vindt het helemaal niets dat ze met haar adoptieouders vanuit Londen naar de rustige Amerikaanse Rocky Mountains moet verhuizen. Dat gevoel verandert als ze op haar nieuwe High School de stoere Zed ontmoet. Zed, die nog nooit interesse heeft getoond in een meisje, valt ook voor Sky. Hij noemt haar zijn soulmate en hij zegt dat ze de rest van hun leven samen zullen zijn.
Dit gaat Sky allemaal veel te snel. Ze wil niets weten van het hele soulmategedoe en ook niet van de gaven die ze volgens Zed heeft. Toch kan ze, hoe hard ze het ook probeert, geen afstand van hem nemen. Ze wordt meegesleurd in een wereld vol liefde, geweld, manipulatie en familiegeheimen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

20 gedachten over “Soulmates – het verhaal van Sky

 1. Ben nu in het boek bezig. Is echt onwijs leuk! Jammer dat ik hem nu al gekocht heb, want vanaf vrijdag 1 febr. ligt hij kennelijk voor 5 euro in de winkel 🙁

 2. De geadopteerde Sky verhuist met haar ouders van het bruisende Londen naar de rustige Rocky Mountains in Amerika. Gelukkig voelt ze zich al snel thuis en maakt ze nieuwe vrienden op de plaatselijke High School, ondanks het feit dat de stoere en arrogante Zed haar niet lijkt te mogen. Bij het raften veroorzaakt hij een ongeluk dat een dodelijke afloop had kunnen hebben voor Sky en ook bij het voetballen maakt hij haar team helemaal in. Dan hoort ze plotseling zijn stem in haar hoofd en als ze dan op dezelfde manier antwoord, heeft hij het niet meer en veranderd zijn gedrag heel erg.
  Zed verteld haar dat ze een Savant is, net als hij en dat zij zijn Soulmate is. Sky vind het allemaal maar niets en wil ook niets weten van de gaven die ze volgens hem moet hebben. Langzaam maar zeker begint ze hem toch te vertrouwen en maakt ze kennis met de wonderlijke en gevaarlijke wereld van de Savanten…

  Soulmates: Het verhaal van Sky is het eerste deel in de Soulmates serie. Het verhaal wordt verteld vanuit een ik-perspectief, vanuit Sky. Zo weet je precies wat ze zegt, denkt en voelt en kun je goed met haar meeleven. Sky heeft een moeilijke en traumatische jeugd gehad en er zitten grote zwarte gaten in haar geheugen. Ze is een onzeker en verlegen meisje. Ze vind het dan ook erg moeilijk om te geloven dat Zed haar Soulmate is en dat zij een Savant is. Dit maakt hun relatie in het begin erg moeizaam en bijna onmogelijk. Sky begint Zed langzaam te vertrouwen en te geloven. Het is niet alleen een young adult over een bijna onmogelijke liefde, maar ook over de zoektocht van Sky naar haar verleden. De personages zijn geloofwaardig en goed uitgewerkt.

  Het verhaal komt wat langzaam op gang, maar dit past goed bij het verhaal en bij Sky. Sky leert haar nieuwe woonplaats, High School en vrienden kennen. De relatie met Zed bouwt zich langzaam op. Pas als ze bij hem thuis komt en ze beschoten worden, krijgt ze te horen dat er ook Savanten zijn die het slechte pad op gaan. Vanaf dit punt wordt het verhaal steeds spannender en lees je het in een ruk uit. Door de gevaarlijke en spannende situaties krijgt het verhaal meer vaart en het zorgt ervoor dat Zed en Sky steeds meer naar elkaar toegroeien.

  Soulmates: het verhaal van Sky maakt je erg nieuwsgierig naar het volgende deel in de serie!

 3. Het boek leest heel vlot en er is een perfecte mix van romantiek en spanning, iets wat heel belangrijk is in een boek, vind ik. Ondertussen heb ik Het verhaal van Sky & Het verhaal van Phoenix al heel vaak herlezen en het blijft gewoon leuk! Binnenkort komt Het verhaal van Crystal uit en hopelijk is het even geweldig als de vorige twee. Dit boek krijgt van mij een verdiende 5 sterren

 4. Het boek is heel romantisch zonder dat het te zoet wordt. Ik vond het ook een avontuurlijk boek. Nadat ik dit boek had gelezen wilde ik meteen deel 2 (Soulmates het verhaal van Phoenix) lezen. Ik vind het erg leuk dat de hoofdpersonages zulke verschillende persoonlijkheden zijn.
  Ik kijk nu al uit naar deel 3 (Soulmates het verhaal van Crystal) dat half/eind februari verschijnt!

 5. Ik had niet zo heel veel van dit boek verwacht, maar het is echt geweldig! Dit boek heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen. Het is een beetje moeilijk op gang komen, maar op een gegeven moment zit je zo in het verhaal dat je het niet meer weg kunt leggen. Ik heb dit boek daarom ook binnen een dag uitgelezen. Dit boek is echt enorm romantisch en spannend. Echt een aanrader!

 6. Ik heb dit boek een soort van onder dwang gekocht. M’n zusje wilde hem heel graag lezen en had geen geld. Ikzelf twijfelde erover. Uiteindelijk heb ik het boek gelukkig toch gekocht en daar heb ik geen moment spijt van gehad. De volgende dag zelfs meteen naar de winkel gegaan om deel twee te lezen. Supergoed boek! Het is spannend en dat het over de liefde gaat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Een ander leuk puntje is het onderwerp soulmates, erg leuk en origineel! =) Ik vind het vooral ook erg mooi dat Sky Zed in het begin helemaal niet mag en aan het eind van het boek helemaal om is, omdat ze haar soulmate heeft gevonden! =)

 7. ik vind het trouwens wel een top boek en kan niet wachten op de vervolg delen.

 8. top boek! ik zou hem echt zo vaak kunnen lezen (als er niet zo iets stoms bestond als huiswerk -.-) echt een aanrader ;P

 9. Vreemd ik had op blossombooks gelezen dat het de laatste is, maar misschien heb ik het verkeerde gelezen

 10. Nee er komt nog een 4 de boek ze zei het op der face book deel 3 gaat over 2 broers en deel 4 gaat over de laatste waarneer die uit komt weet ik niet ze is er nog mee bezig maar er komt nog een deel 4 dat is wel de laatste dan heb ze alle broers gehad

 11. Heerlijk boekje, zo snel uit dat ik er bijna van schrok ^^ Het verhaal is lekker romantisch dus je kan er mooi bij wegzwijmelen. En met een bovennatuurlijk tintje wordt hij net wat spannender.

 12. Dit boek is in een woord gewoon GEWELDIG!
  Heb het boek nu al 3x gelezen en kan niet wachten op deel 3 😛

 13. Derde boek is ook helaas de laatste 🙁

 14. Wauw wauw wauw, dit boek is echt geweldigg!
  Je raakt er meteen verliefd op, je zit helemaal in het verhaal en wilt het in een ruk uitlezen.
  Gelukkig is er ook nog een tweede boek Soulmates het verhaal van Phoenix die zeker net zo spannend en leuk is om te lezen! 🙂
  En nog beter, op 18 februari komt het derde boek uit; Soulmates het verhaal van Crystal!
  zeker aanraders, de Soulmates boeken zijn gewoon zo ontzettend mooi dat je ze gelezen moet hebben

 15. Het is echt een fantastisch boek! Ik heb hem in een ruk uitgelezen 😉

  wel jammer inderdaad dat het tweede boek niet over Sky gaat, hoewel het eerste hoofdstuk me wel aansprak

 16. Heb het boek net uit, vond het heel erg spannend en op sommige momenten ook erg grappig.
  Ik vind het wel jammer dat het 2de boek niet meer over Sky en Zed gaat. Maar het verhaal van Phoenix word vast ook mooi 🙂

 17. dit is een boek is super leuk! heb het in 4 uur uitgelezen! super spannend met actie en romantiek!!!:-)

 18. Dit verhaal is echt goed!Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen, was helemaal verslaafd. 5 sterren!

 19. Hmm, klinkt als iets waar ìk voor zou vallen. Jup, die gaat op mijn lijstje! Het winterachtige doen me however denken aan Maggies boeken, en een beetje aan de boeken van Richelle Mead. Aan de andere kant klinkt het verhaal als de serie van Alyson Noël. Maar denk dat dit toch weer anders is. Ik hoop het tenminste, want het klinkt goed!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.