Logo-youngadults-site

De eerste keer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

De-eerste-keer-Cazemier-CajaTitel: De eerste keer
Auteur: Caja Cazemier

ISBN: 9789021668864

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Voor allemaal is het de eerste keer dat ze zonder ouders op reis gaan. Voor sommigen is het de eerste keiharde confrontatie met zichzelf. En voor twee van hen wordt het de eerste keer seks.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “De eerste keer

  1. haha vind ik ook. ik heb caja cazemier altijd meer gezien als een soort seksuele voorlichting en vind jezelf-verhaal. meer voor 13-jarigen die nieuwsgierig zijn ofzo. niet helemaal mijn smaak 😛

  2. Jeetje, is dat alles wat er als flaptekst is opgegeven? Klinkt een beetje als een soort van Hoe Overleef Ik De Bruglas iets, dus niet gauw als iets wat ik zou lezen. Maar als er meer tekst was geweest, zou ik misschien toch over de streep zijn gegaan. Heeft iemand het boek al gelezen. Zo ja, wat vond je ervan?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.