Logo-youngadults-site

Preview Virus

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

VirusJullie kennen vast de tv-serie Bones over forensisch antropoloog Temperance Brennan. Zij vat altijd alles letterlijk op en neemt grapjes heel serieus. Ik vind het een geweldige serie! Nu is deze serie gebaseerd op de boeken van Kathy Reichs. Deze auteur heeft ook een young adult geschreven, Virus. Ik heb dan ook een mooie preview voor jullie over het nichtje van Temperance Brennan die in Virus de hoofdrol speelt. Lees snel verder!

Het verhaal
Tory Brennan, nichtje van gerenommeerd forensisch antropoloog Temperance Brennan, is de leider van een groep tiener-‘sci-philes’ die op een afgelegen eiland aan de kust van South Carolina wonen. Wanneer ze een hond redden die voor medische experimenten zou worden gebruikt, worden ze blootgesteld aan een onbekend virus dat hun levens voorgoed zal veranderen.
Niet lang nadat ze met het virus in aanraking zijn gekomen, merken Tory en haar vrienden dat ze verscherpte zintuigen hebben en dat hun reflexen megasnel zijn. Ze moeten hun wetenschappelijke nieuwsgierigheid combineren met hun nieuwgevormde fysieke gaven om een verjaarde misdaad op te lossen die plotseling volop in de belangstelling staat. Alleen moeten ze daarvoor wel lang genoeg in leven blijven…

Lees hier de preview van Virus van Kathy Reichs. Wat vind je ervan? Laat hieronder een reactie achter!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Preview Virus

  1. ik wist niet dat bones op deze boeken gebaseerd was 😛 lijkt me echt heel leuk want ik vind bones ook echt wel een goede serie 😀

  2. Lijkt me een erg spannend boek, deze gaat op mijn lijstje!!8)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.