Logo-youngadults-site

Een zomer zonder jou

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

een_zomer_zonder_jouTitel: Een zomer zonder jou
Auteur: Jenny Han

ISBN: 9789048810451

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Zomer, zon, een strandhuisje, en niet te vergeten de twee knappe zoons van Susannah: voor Belly de perfecte ingredienten voor een zwoele zomervakantie. Vroeger telde ze de dagen tot de zomervakantie af en kon ze niet wachten Jeremiah en Conrad, die ze vanaf haar geboorte kent, weer te zien. Maar dit jaar is alles anders. Susannah, de moeder van de twee jongens, wordt ziek en Conrad sluit zich voor iedereen en vooral voor Belly af. Alles wat goed en vertrouwd was aan de zomers in Cousins Beach is weg en Belly hoopt dat het nooit meer zomer wordt. Als Jeremiah echter belt met de mededeling dat Conrad verdwenen is, weet ze wat haar te doen staat. Belly keert terug naar het strandhuis waar ze overspoelt wordt door alle mooie, maar ook pijnlijke herinneringen. Als deze zomer echt de laatste zomer is, dan moet hij eindigen waar hij ooit begon: in Cousins Beach.

“Mijn hele leven heb ik opgekeken naar Conrad. Hij was altijd slimmer, sneller – gewoon beter. Het punt is dat ik het hem altijd gunde. Hij was gewoon Conrad. Hij kon het ook niet helpen dat hij overal goed in was. Hij kon er niets aan doen dat hij altijd de beste was met kaartspelletjes, wedstrijdjes of op school. Misschien had een deel van mij dat nodig, iemand om naar op te kijken. Mijn grote broer, de jongen die niet kon verliezen.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Een zomer zonder jou

  1. Het is het vervolg op De zomer waarin alles veranderde, staat op de achterkant van het boek 😉

  2. @ Ilse en xberber, de beschrijving klopt wel. Het verhaal gaat ook telkens over de zomer, maar wel een ander verhaal volgens mij. Ik heb het boek nog niet gelezen.

  3. Oeh, ik geloof dat dit me wel aanspreekt! Het kwam me inderdaad een beetje bekend voor, alsof ik het eerder in handen had gehad. Zoals Berber al zei; is er niet een foutje gemaakt met de titel van De Zomer Waarin Alles Veranderde?

  4. Ja dat vraag ik mij dus ook af….
    Een foutje…?

  5. Oh, en wat is eigenlijk het verschil tussen deze, en tussen de zomer waarin alles veranderde van Jenny Han? Behalve de titel en de cover, want volgens mij gaan ze beide over het zelfde.

  6. Ik hou zulk soort boeken. Ik ga hem wel lenen bij de bieb 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.