Logo-youngadults-site

Joël

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

joelTitel: Joël
Auteur: Carry Slee

ISBN: 9789049924881

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

De twintigjarige Luna valt tijdens het roken van een sigaret uit het raam van haar studentenkamer en is op slag dood. Haar huisgenoten Natalie, Fleur en Eva blijven in diepe rouw achter. Vooral Eva, die Luna het langst kende en lief en leed met haar deelde, heeft moeite de plotselinge dood van haar hartsvriendin te accepteren. Terwijl Natalie en Fleur na de begrafenis hun leven weer proberen op te pakken, begint Eva te twijfelen aan de ware toedracht van Luna’s dood. Waarom liegt Remco, Luna’s ex-vriend, bijvoorbeeld over het tijdstip van zijn laatste contact met Luna? Heeft hij soms iets te verbergen? Dan krijgt Eva een stapeltje anonieme brieven in handen die gericht zijn aan Luna. De brievenschrijver vertelt over een schokkende jeugdervaring. Hebben de brieven iets met Luna’s dood te maken? Is Eva iets op het spoor? Of verliest ze, overmand door verdriet, de realiteit uit het oog?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Joël

 1. fatale liefde en Bangkok boy vielen tegen, maar dit is het beter werk van carry slee. je wilt echt weten wie Joel is, en wat er gebeurt is met de overleden huisgenoot. er zit een goeie draai in het verhaal daarom vond ik hem een stuk beter dan de rest van haar young-adult boeken. ik heb hem binnen 2 dagen uigelezen. Brainwash is wel de beste van allemaal.

 2. echt een geweldig boek! een aanrader

 3. Ik vind het een super goed boek!
  Het is heel spannend en leuk geschreven.
  Het leuke aan dit verhaal is dat het einde zo onvoorspelbaar is!
  Ik had het einde totaal niet verwacht!

 4. Doet me travestieterig(?) ogen. Ben benieuwd! Ik weet niet meer waar het was, maar ik geloof dat ik dit boek in handen heb gehad. Nu ik dit weer zo lees, snap ik niet waarom het eigenlijk niet mee naar huis heb genomen. xD

 5. hee die had ik al gezien, het klinkt best wel goed 😛

 6. ik race morgen gelijk naar de winkel om te kijken of hij er al is! ben erg benieuwd naar dit boek 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.