Logo-youngadults-site

Bang (Jij net zoveel als ik)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

bang_jij_net_zoveel_als_ikTitel: Bang (Jij net zoveel als ik)
Auteur: Ingrid Dullens

ISBN: 9789022326398

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Anna is al de hele dag onrustig. Ze snauwt haar moeder af en is kregelig tegen Wouter, haar vriendje. Dat ze niet zichzelf is komt door Jazz, die vandaag na een jaar terug naar Belgie komt.

Tijdens hun laatste jaar aan de Kunsthumanoria waren Jazz en Anna beste vriendinnen, die lief en leed met elkaar deelden. Tot Chet, de knappe broer van Jazz, op het toneel verscheen. Anna raakte volledig in zijn ban. Chet kon haar manipuleren en haar over haar grenzen laten gaan. Of was het achteraf gezien toch Jazz, die achter de schermen aan de touwtjes trok?

Anna wil, het liefst van al, Jazz en alles wat er gebeurd is vergeten, maar kan en mag dat wel als ze aan Lize denkt? Gelukkig weet niemand in haar omgeving welke rol zij in Lizes verhaal gespeeld heeft. Niemand, behalve Jazz…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.