Logo-youngadults-site

Blind Date

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

blind_dateTitel: Blind Date
Auteurs: Stephenie Meyer, Meg Cabot, Kim Harrison, Lauren Myracle en Michele Jaffe

ISBN: 9789022326381

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het zijn geen gewone studentenfeestjes. Hun aanwezigheid verandert alles. Zombies, duivels en vampiers nemen de controle over in deze vijf korte verhalen en zuigen je mee in een andere, helse dimensie.
Ze lijken menselijk, maar zijn het niet. Bereid je voor op een bovennatuurlijke ervaring, want het feestje wordt niet wat je ervan verwacht…

De muziek dreunt op het ritme van mijn hart. Ik voel de bas in mijn borstkas – bedoem, bedoem. De ruimte is vol met kronkelende lichamen. Ik zie niet veel, door de mist die het droogijs verspreidt en door de flikkerende lichtshow die vanaf het plafond de club schaars verlicht.
Maar hij is hier. Ik weet het gewoon. Ik voel hem.
Daarom ben ik dankbaar dat zich overal om mij heen wriemelende lichamen bevinden. Ze onttrekken mij aan zijn blik – en aan zijn zintuigen. Hij zou mij anders al geroken hebben. Want ze ruiken de geur van angst van kilometers ver.’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Blind Date

 1. Ja stefanie meyer schrijft het laatste verhaal. Zijn leuke verhalen, maar ik persoonlijk heb toch liever 1 boek met 1 verhaallijn.
  Dit is 1 boek met 5 verschillende verhalen.
  Zit ik me net in te leven in een van de personages, is het afgelopen en begint het volgende verhaal.
  Maar wel goed geschreven.

 2. Oké nou ja lijkt me in iedergeval een leuk boek maar er straf maar 1 verhaal weergegeven en ik kan op internet ook niks anders verder vinden

 3. oo het zijn vijf verhaaltjes 🙂 nog steeds awesome!

 4. Schrijft stephenie Meyer serieus mee?? dan moet het volgens mij wel verdomd goed zijn 😛

 5. lijkt me een leuk boek. maar zijn het verschillende verhalen of hoort bij elkaar?

 6. Ik heb hem in de winkel zien liggen, lijkt me een erg leuk boek! Ben heel erg benieuwd, vooral ook naar het verhaal van Stephenie Meyer. Ziet eruit als een interessant boek voor de zomervakantie;-)

 7. Ja nog een boek voor mijn lijstje!!!

 8. wauw lijkt me erg leuk

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.