Logo-youngadults-site

Preview Saffierblauw

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

saffierblauwHet vervolg op Robijnrood verschijnt pas half september, maar je kunt hier alvast een super mooie preview lezen van Saffierblauw van Kerstin Gier. Omdat het verhaal nog niet helemaal af is, moet ik er wel bij zeggen dat er in de tekst nog kleine foutjes kunnen zitten. Wanneer het boek verschijnt zijn deze als het goed is allemaal verdwenen. Maar voor deze keer lezen jullie daar vast overheen, want het gaat natuurlijk om de avonturen die Gwendolyn meemaakt. Lees snel verder waar het verhaal over gaat en vergeet vooral niet na het lezen van de preview een reactie achter te laten!

Het verhaal
Gwendolyn Shepherd heeft een speciaal gen geërfd waarmee ze door de tijd kan reizen. Ze komt terecht bij een eeuwenoud, geheimzinnig gezelschap en ontmoet daar de knappe Gideon. Het genootschap wordt vanuit het verleden geleid door de angstaanjagende graaf van Saint-Germain. Niemand wil Gwendolyn vertellen wat er precies gaande is. En wat moet ze met Gideon? Vindt hij haar nu wel of niet leuk? Dankzij een ontmoeting met haar grootvader in het verleden, een code die ze probeert te kraken met haar beste vriendin Leslie en een bijdehante waterspuwergeest die Xemerius heet, lukt het Gwendolyn om een stukje van het geheim op te lossen. Het wordt er alleen niet minder ingewikkeld van…

Lees hier de preview van Saffierblauw – het tweede deel in de edelstenentrilogie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Preview Saffierblauw

  1. 🙂 Ik ben zooo blij dat er een 2de boek komt , ik heb Robijnrood al bijna uit dus Saffierblauw ( mijn lievelings kleur !! ) zal in 1 minutje uit zijn ( bij wijze van spreken )

  2. oooooooh dat boek moet echt snel komen practige deel 1 wacht nu op het 2de deel

  3. Binnenkort moet ik toch maar eens beginnen aan Robijnrood, want ik ben zo benieuwd geworden 🙂

  4. idem! Was helemaal weg van Robijnrood en kan niet wachten tot ik deze in mijn boekenkast te zetten! (Na m eerst helemaal verslonden te hebben….)

  5. super super supervet!! ik heb robijnrood gelezen en hij was echt heel goed… kan niet wachten tot hij uit is! 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.