Logo-youngadults-site

De verborgen universiteit

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

verborgen-universiteitTitel: De verborgen universiteit
Auteur: Natalie Koch

ISBN: 9789021439525

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Als de negentienjarige Alexa Westerhof een semester aan een kleine Londense universiteit gaat studeren, ontdekt ze al snel dat het gotische gebouw geheimen herbergt, geheimen die ook haar leven voorgoed zullen veranderen. Een dramatische gebeurtenis op de campus brengt haar in contact met magi, mensen met bijzondere krachten, waar ze zelf ook over blijkt te beschikken. Terwijl ze colleges volgt en van het studentenleven geniet, bestudeert ze in het geheim magie en leert haar krachten ontwikkelen. Ze ontdekt dat Londen vol geheime plekken zit, van verborgen kelders en kroegen tot spookmetrostations, en het wordt haar vooral duidelijk dat ze tegenover de buitenwereld niets mag loslaten over deze wereld.
Intussen gebeuren er raadselachtige dingen; als eerst een docent en daarna haar huisgenote, het dromerige goth-meisje Rain, ten prooi vallen aan een onverklaarbare bewusteloosheid, gaat ze op onderzoek uit. Iemand houdt haar in de gaten, maar wie – en waarom? 

De erfenis van Richard Grenville is het eerste deel van de trilogie De verborgen universiteit. Het is een verhaal over magie, een kunst en wetenschap die nog springlevend is – maar hoe lang nog?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

13 gedachten over “De verborgen universiteit

 1. Zeer goed boek! Heb deze pas gelezen en vond het enorm goed! De spanning blijft zich opbouwen en als je denkt nu weet ik wat er gaat gebeuren verrast de schrijver je alsnog!

 2. Ik heb het boek als leesexemplaar gelezen. Ik vond het goed, maar ik heb het zelf niet gekocht, daar vond ik het net niet goed genoeg voor (zeker gezien de vrij hoge prijs). Maar het is absoluut goed uitgewerkt en het verhaal zit goed in elkaar.

 3. Ja maar het is echt een heerlijk dik boek!!!!

 4. haha klinkt allemaal wel heel positief.. het is idd een groot en dik boek en behoorlijk prijzig.. dus ik zal wel ff moeten gaan sparen…

 5. WOW 5 sterren!??
  Ik hoor eigenlijk alleen maar goede dingen over dit boek.
  Helaas deze maand geen geld voor maar misschien volgende maand?….

 6. Heb het boek uit! t krijgt van mij 5 sterren. Boek om in weg te kruipen, maar zorg dan ook dat je er weer uit komt! (degenen die het boek gelezen hebben, snappen dit wel);-)

 7. @Janita

  Hoeveel sterren geef je het boek?

 8. Echt een heel goed boek, heb em afgelopen weekend uitgelezen! @nikikaho in de meeste bibliotheken is dit boek al aanwezig, je zou dit boek dus ook kunnen lenen i.p.v. kopen!

 9. Klinkt dan goed Dancing-moonlight 😉
  Ik wil hem ook zeker kopen

 10. superboek! Ben nu ongeveer op de helft. Interessante personages, leuk dat achtergrondinformatie (bv over de 5 magische families) zo in het boek betrokken wordt en een boeiende manier van magiegebruik (bv de mogelijkheid om alles door de ogen van een dier te zien, een met het dier te worden). Het boek leest er makkelijk weg (dus je hoeft niet te schrikken van het formaat) en de sfeer van London wordt er erg goed in gebruikt. Aanrader! Tot nu toe krijgt het boek van mij 5 sterren. (stem pas echt als ik m uit heb).

 11. Lijkt me een erg leuk en spannend verhaal, die gaat op mn lijstje!!

 12. elke keer in de boekhandel heb ik hem in mijn handen, wel kopen, niet kopen. Moet wel een geweldig boek zijn heb ik begrepen en best heel erg dik dus ik denk dat ik hem de volgende keer maar moet meenemen

 13. oooohhh, klinkt leuk.
  B)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.