Logo-youngadults-site

Club Dood

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

club_doodTitel: True Blood 3 – Club Dood
Auteur: Charlaine Harris

ISBN: 9789024532810

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

In het leven van Sookie is er maar één vampier voor wie ze werkelijk iets voelt, en dat is Bill Compton. Maar de laatste tijd is hij wat vaak afwezig, letterlijk. De sexy en sinistere vampier Eric denkt dat hij wel weet waar Bill uithangt, en voor ze het goed en wel beseft is Sookie in Jackson, Mississippi. Daar krijgt ze te maken met de bezoekers van Club Dood, de vampier-elite. Als Sookie haar Bill onverwacht betrapt in een situatie die vraagtekens oproept, weet ze niet of ze hem in de armen moet vallen of een scherpe punt aan een staak moet slijpen…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Club Dood

 1. Hoi Marijke,
  Bedankt voor je mooie recensie. Lezers zullen het boek vast een aanrader vinden 🙂 Ik wil de serie ook nog heel graag lezen, dus ik ben zeer benieuwd!
  Groetjes, Natasja

 2. Recensie
  Vannacht om één uur had ik hem eindelijk uit: Club Dood, deel 3 van de spannende True Blood-serie van schrijfster Charlaine Harris. Het boek heeft een vlotte schrijfstijl en trekt je er helemaal in. Het verhaal begint op het moment dat Bill een belangrijke geheime opdracht heeft gekregen van zijn koningin. Zo geheim, dat zelfs Sookie het niet mag weten. Sookie voelt zich buitengesloten en neemt wat afstand van Bill, in de hoop dat hij het goed zal maken. In plaats daarvan maakt hij haar bekend dat hij op reis zal moeten voor zijn geheime missie. Niet lang na zijn vertrek, staan sexy Fangtasia-eigenaar Eric en zijn zakenpartners Pam en Chow bij haar op de stoep met de mededeling dat zij het contact met Bill zijn kwijtgeraakt; ze vermoeden dat hij is ontvoerd. Tot zijn spijt moet Eric Sookie vertellen dat Bill tegen haar heeft gelogen over zijn bestemming; hij ging niet, zoals hij haar had gezegd, naar Seattle, maar naar Mississippi, om daar een vrouw met de naam Lorena te ontmoeten. Sookie is ontdaan en weet niet wat ze van het verraad van Bill moet vinden, maar tijd om daar bij stil te staan heeft ze niet. Eric heeft haar nodig bij de zoektocht naar Bill en vraagt haar om samen met weerwolf Alcide naar Mississippi te vertrekken om Bill te vinden. Samen met deze Weer gaat ze naar Club Dood, een uitgaansgelegenheid voor vampiers, Weers en vormveranderaars, in de hoop meer informatie te vinden in de hoofden van de aanwezigen.
  De plot was erg spannend en ik vond het een leuke winding dat Bill in een wat schemerig ‘daglicht’ komt te staan in dit deel. Deze wending brengt weer spanning in de serie en bovendien de vraag welke kant het volgende deel op zal gaan. Het maakt de verhaallijn voor de volgende delen lekker onvoorspelbaar.
  Wat ik iets minder realistisch vind aan Club Dood is het feit dat Sookie in dit boek ineens gevoelens blijkt te hebben voor vier verschillende mannen (vampiervriendje Bill, Fangtasia-eigenaar Eric, haar baas Sam en de weerwolf Alcide). Ik had er zelf liever voor gekozen om het bij een tweestrijd te houden; dat maakt Sookie als verliefd persoon naar mijn idee geloofwaardiger. Nu lijkt het net of ze verliefd wordt op iedere knappe man die ze ontmoet.
  Ikzelf moet eerlijk bekennen dat ik sinds deel twee (Levend dood in Dallas) een liefhebber ben geworden van Eric. Ik ben dan ook erg benieuwd waar de plot van deel vier ‘Zo goed als dood’, dat overigens naar de laatste berichten in augustus in het Nederlands zal verschijnen, ons heen zal leiden.

  Al met al heb ik zeer genoten van Club Dood en ik zou het zeker aanraden.

 3. haha dat stuk in de serie was echt leuk. Sookie voelt zich verbonden met Bill maar krijgt (tegen haar zin in) spannende dromen over sexy vampier Eric 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.