Logo-youngadults-site

Een zomer om nooit te vergeten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

zomer-nooit-vergetenTitel: Een zomer om nooit te vergeten
Auteur: Amanda Howells

ISBN: 9789026128820

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Mia is zestien en verheugt zich op de zomervakantie aan zee met haar twee nichtjes. Samen met haar ouders gaat ze naar het vakantiehuis van haar oom en tante, waar ze de zomer met elkaar zullen doorbrengen. Al vanaf het eerste moment ziet ze dat haar nichtjes veranderd zijn: ze zijn alleen maar bezig met hun uiterlijk, hun nieuwe populaire vriendinnen, feestjes en jongens. Mia voelt zich niet op haar plek en eenzamer dan ooit. Dan ontmoet ze Simon, de jongen uit het huis naast haar. Hij is anders dan de stoere jongens waardoor haar nichtjes geobsedeerd zijn. Simon is grappig, kunstzinnig en avontuurlijk. Hij daagt Mia uit en opent een nieuwe wereld voor haar. Elke nacht ontmoeten ze elkaar stiekem op het strand. Tot die ene keer, waardoor deze prachtige zomer opeens een dramatisch einde krijgt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.