Logo-youngadults-site

Preview Het geestige leven van Lucy Shaw

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

lucy-shawEind mei verschijnt Het geestige leven van Lucy Shaw van Tamsyn Murray. Volgens mij is het echt een heel geestig verhaal waarmee je je geen moment verveelt. Maar nu is het nog even een paar weekjes wachten tot het boek er is. Gelukkig heb ik voor jullie al een preview van het eerste hoofdstuk. En echt, die moet je gewoon al lezen! Bij de eerste zin lag ik namelijk al in een deuk. Lees snel verder waar het verhaal over gaat en vergeet absoluut niet het eerste hoofdstuk te lezen!

Het verhaal
Lucy Shaw is vermoord in een openbaar toilet in London. Omdat ze nog niet helemaal klaar is om ‘verder’ te gaan, blijft ze als geest rondhangen op de plek waar ze dood ging. Juist ja, op het mannentoilet. Ontzettend vervelend natuurlijk, want niemand ziet haar, ze kan niet weg, ze mist haar vrienden, ze moet al haar favoriete tv-programma’s missen, ze verveelt zich dood en heeft geen idee hoe lang ze nog op de aarde moet blijven. Godzijdank had ze op de avond van het drama wel iets hips aan, je zal maar voor de rest van je ‘leven’ rond moeten lopen in je pyama. De hele situatie verandert als ze Jeremy ontmoet, die haar wél kan zien. En als ze dan ook nog in contact komt met de dropdead gorgeous geest Ryan, lijkt haar geestige leven een stuk beter te worden…

Lees hier de preview van Het geestige leven van Lucy Shaw van Tamsyn Murray! Ik ben echt zo benieuwd of jullie het net zo grappig vinden als ik, dus laat vooral een reactie achter! 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Preview Het geestige leven van Lucy Shaw

  1. Ik heb hem gezien in de bieb en toen ik de achterkant las vond ik het in eerste instantie veel op die van Tonya Hurley lijken. ik denk dat ik voor dat boek net te oud ben, aangezien mijn zusje van 11 het gelezen heeft.

  2. het is ook een echt leuk boek om te lezen!

  3. Lijkt mij een leuk boek, klinkt veelbelovend 😀

  4. Ik vraag me af of deze boeken lijken op die van Tonya hurly.
    Het boek klinkt wel leuk

  5. wowww dat lijkt mij echt een heel leuk boek! Ik heb het meteen op mijn verlanglijstje bij cosmox gezet 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.