Logo-youngadults-site

Preview De Vallei

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

het-spel-de-valleiHet boek is nog maar net uit, maar nu al hoor ik allemaal positieve dingen erover. Vandaar dan ook dat ik deze preview graag met jullie deel. Ik ga het boek zeker weten lezen. Eerst even de andere boeken op mijn leeslijst beoordelen en dan begin ik snel in dit spannende verhaal! Lees snel verder waar het verhaal over gaat!

Het verhaal
Grace College ligt in een afgelegen vallei in de Canadese Rocky Mountains. Het is een eliteschool voor talentvolle jongeren. Maar er gebeuren daar vreemde dingen. Waarom is de school niet terug te vinden op Google Earth? En wat gebeurde er ruim dertig jaar geleden toen een groepje jongeren werd vermist?
Julia en haar broer Robert beginnen vol goede moed aan het nieuwe schooljaar, niet wetende dat Grace College door mysteries wordt omgeven. Maar ze komen er gauw genoeg achter dat niets is wat het lijkt in de vallei. En dat ze daar niet bij toeval zijn.

Lees hier de preview van Het Spel – De Vallei (1) van Krystyna Kuhn! Wat vind je van het verhaal… wil je meteen al verder lezen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Preview De Vallei

  1. Staat samen met een andere YA boven aan mijn lijstje. Kan iemand die dit boek gelezen heeft even zijn mening hierover uitspreken? Wil graag meer weten!:D

  2. Het is erg spannend. En eng. Ik wil meer lezen!:o

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.