Geplaatst op Geef een reactie

So Thijs – Tips, tips en nog meer tips

so_thijs

so_thijsTitel: So Thijs – Tips, tips en nog meer tips
Auteur: Thijs Willekes

ISBN: 9789048809004

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De trends in mode en styling volgen elkaar in razend tempo op en veel meiden en vrouwen zien door de mascararollers hun wimpers niet meer. Hoe herken en benadruk je je eigen stijl en schoonheid en what’s hot en what’s not…
Beauty coach en tv-presentator Thijs Willekes weet raad: in So Thijs – Tips, tips en nog meer tips neemt hij je mee en laat stap voor stap zien hoe jij het mooiste uit jezelf kunt halen. Aan de hand van praktische tips en tricks geef hij alle beautygeheimen prijs die hij als ‘mooimaker’ door de jaren heen heeft verzameld.

Geef een reactie