Logo-youngadults-site

Dichtbij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

tunnels-dichtbijTitel: Tunnels 4 – Dichtbij
Auteurs: Roderick Gordon & Brian Williams

ISBN: 9789044327830

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Sinds het verschijnen van het eerste deel van Tunnels zijn jonge (en oudere!) lezers over de hele wereld in de ban van deze superspannende serie. Daarin draait het om de veertienjarige Will Burrows, wiens vader op mysterieuze wijze is verdwenen. Will gaat samen met zijn vriend Chester op onderzoek uit. Hun zoektocht leidt naar een ondergrondse wereld waar de tijd is stil blijven staan. Daar, diep onder de grond, ontdekken ze een groot geheim – een geheim dat levensbedreigend blijkt te zijn. Na Tunnels, Dieper en Vrije val is Dichtbij het vierde deel, waarin de spanning weer tot het kookpunt stijgt als Will en zijn vriend met duistere machten en meedogenloze tegenstanders te maken krijgen. De jongens staan hun mannetje, maar het lijkt dit keer wel een erg zware strijd te worden…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.