Logo-youngadults-site

Nieuw in New York

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

nieuw_in_new_yorkTitel: Nieuw in New York
Auteur: Renske Werner

ISBN: 9789047514152

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Als de Wassenaarse fashionista Annelore door haar vader naar New York wordt gestuurd om haar ‘horizon te verbreden’, stort haar wereldje in. Niet alleen is ze net verkozen tot It-Girl, ook haar prille relatie met Charlie staat opeens op het spel.

Met tegenzin gaat ze naar Amerika. Ze gaat naar een prestigieuze toneelschool en raakt bevriend met de üperhippe David. Maar terwijl ze haar vrienden in Nederland via blogs op de hoogte houdt van haar zogenaamde glamourous leven, voelt ze zich soms best eenzaam. Eigenlijk vindt ze die toneelschool ook maar niks; al dat geklets over diëten. En wat doet die meid bij Charlie als Annelore hem ’s avonds laat belt?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.