Logo-youngadults-site

Glee – Seizoen 1.2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

glee_s1.2

Titel: Glee – Seizoen 1.2
Cast: Chris Colfer, Dianna Agron, Jane Lynch, Jayma Mays, Jessalyn Gilsig, Kevin McHale

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Volg je favoriete Gleeks op weg naar de ‘Regionals’ en richt thuis je eigen Glee Club op met de Glee Karaoke en Jukebox, exclusief op DVD!
Terwijl de club zich voorbereid op de ‘Regionals’ wedstrijd worstelen Kurt en Finn met familieproblemen, ervaart  Rachel tegelijkertijd glorieuze en desastreuze momenten, bereikt de relatie van Will een dieptepunt en verzamelt Sue meer munitie om de Glee Club te bestrijden. Glee: Road to Regionals zit weer boordevol waanzinnige muziek van onder andere Kiss, Madonna en Lady Gaga. Mis de ‘Gleemania’ niet en geniet nu van dit spetterende en swingende deel twee op DVD!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.