Logo-youngadults-site

Date met de dood

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

date-met-de-doodTitel: Date met de dood
Auteur: Charlaine Harris

ISBN: 9789024533572

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Bill Compton, de vampier op wie Sookie Stackhouse razend verliefd wordt, houdt er een griezelig stel vrienden op na van wie wordt gefluisterd dat ze voor een moord niet terugdeinzen. Als opeens een van Sookies collega’s wordt vermoord, kijken alle ogen dezelfde kant op, naar Bill, en is het voor de hand liggend dat Sookie wel eens het volgende slachtoffer zou kunnen zijn. Want voor alle betrokkenen is duidelijk: Bill Compton is een man met een duister geheim.

DATE MET DE DOOD – TRUE BLOOD 1- WORDT NU UITGELEVERD MET EEN GRATIS DVD MET 2 AFLEVERINGEN VAN HET TV SEIZOEN 1 VAN TRUE BLOOD.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Date met de dood

 1. Ik heb het boek met veel plezier gelezen, hoewel het seksstukje van mij iets minder mocht. Ik mag het verkeerd hebben, maar ik denk dat een meisje dat nog maagd is, niet zo vaak op die manier aan seks denkt, maar dat ze op een wat onschuldiger niveau dagdroomt. Verder zijn de personages zeker interessant. Een aanrader na het lezen van het boek: de TV-serie! Deze volgt het boek redelijk goed, hoewel ze ook dingen verandert of toegevoegd hebben.

 2. Nou ik heb het boek gelezen en geef hem 3 sterren. Vind het een leuk verhaal maar ik vind het soms zo raar geschreven. Soms heb ik het idee dat ik een paar regels heb gemist ofzo. En soms vind ik dat Sookie of Bill zo raar reageren. En er is inderdaad veel seks en bloed aanwezig. De andere delen ga ik niet kopen maar huur ik gewoon bij de bieb.

 3. Djeanine, de boeken lijken totaal niet o
  Djeanine, de boeken lijken totaal niet op twilight.
  Ik heb zelf de hele serie thuis (wel in het engels) en ik heb ze allemaal in een zucht uitgelezen. Er zit een vleugje van alles bij, en de personages komen bijna tot leve. De serie True blood is leuk, maar het haalt het zeker niet bij de boeken

 4. Nou ik heb het eerste deel gekocht, ben bang dat het verhaal heel erg op twilight lijkt, maargoed dat vond ik ook een goed boek. En ik merkte net dat er een dvd bij het boek inzit!! Ik denk met de eerste aflevering 😀

 5. @ Kaatje Ja, ik deel je gevoel bij de vampire diaries! Heb het eerste boek (dus deel 1 en 2) uitgelezen, maar toen de serie kwam vond ik die veel leuker, dus toen heb ik het tweede boek (deel 3 en 4) al vrij snel aan de kant gelegd.
  Ik ken de serie van True Blood ook (heb de dvd’s hier thuis staan) en vind m super! Je moet wel tegen flink wat bloed en seks kunnen haha! En ik kan je in dit geval geruststellen dat de boeken zeker zo goed zijn! De Engelse versie dan, over de Nederlandse kan ik niet oordelen want die heb ik niet gelezen. Je zult natuurlijk door de serie gezien te hebben iets bekender zijn met het verhaal, maar ik kan je zeker aanraden om de boeken eens op te pakken! sowieso om de interessante beschrijving van de personages en humor van de schrijfster Charlaine Harris! Hoop dat ik zo een beetje een antwoord gegeven heb op je vraag? Als je de boeken gaat lezen, laat je dan ff weten wat je ervan vindt/vond?

 6. @ miriam,

  Heb je toevallig de serie ook gezien?
  Ik ben nl bang dat me de boeken zullen tegenvallen t.o.v. de serie.
  Dat is me bij the vampire diaries ook gebeurt.
  En natuurlijk omdat ze eerst deel 4 en 5 hebben vertaald.
  Ik snap ook niet waarom ze niet gewoon met deel 1 beginnen.

 7. Top serie! Met interessante personages, veel verschillende bovennatuurlijke wezens (vampiers, gedaanteverwisselaars feeen) en een verhaallijn waardoor je alleen maar meer wilt. En eindelijk, maar dan ook EINDELIJK gaan ze deel 1 van de serie vertalen in NL! (Alleen de delen 4 en 5 zijn vertaald in NL, waarom ze niet gewoon bij deel 1 zijn begonnen is mij een raadsel…..). Wel jammer van de vertaling van de titel, want in het Eng (Dead until Dark) klinkt ie toch net iets beter (maar das mijn mening ;-)! ).
  Aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Voor wie van een pittig bovennatuurlijk verhaal houdt!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.