Logo-youngadults-site

Halo

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Halo(deel 1)
Auteur: Alexandra Adornetto

ISBN: 9789022558331

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Venus Cove is niet meer dan een slaperig stadje. Daar komt verandering in wanneer vanuit de hemel drie engelen naar het stadje worden gestuurd: Gabriel, de krijger, Ivy, de heler, en Bethany, de tiener. Zo onopvallend mogelijk maakt het drietal zich op voor een strijd tegen het Kwaad. Om zo min mogelijk op te vallen, proberen de engelen zich als een gewoon gezin voor te doen. Bethany gaat naar de plaatselijke middelbare school, wordt verliefd en begint tegen alle regels van de hemel in een relatie. Maar al snel blijken de drie engelen niet de enige bovennatuurlijke elementen in Venus Cove te zijn. De komst van een uiterst charmante, verleidelijke en bovenal dodelijk gevaarlijke jongen bedreigt het voortbestaan van de wereld en de engelen moeten al hun krachten bundelen om hem te bestrijden. Bethany kunnen ze daarbij niet missen, en de jonge engel zal moeten kiezen tussen de liefde en haar missie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Halo

 1. Volgens mij zou het begin 2012 uitkomen, maar dat weet ik niet zeker.

  Dit vond ik in ieder geval een heel goed boek. Inderdaad even inkomen, maar het was heel interessant om te lezen, zeker een aanrader.

 2. weet er iemand of het vervolg hades al in het nederlands uit is?
  🙂

 3. In Halo dalen drie engelen af naar de Aarde met een missie. Ze gaan als broers en zussen in een huis wonen en infiltreren in de samenleving. Gabriel gaat als onderwijzer op een school aan de slag, Ivy gaat vrijwilligerswerk doen en Bethany, de jongste van de drie engelen en voor de eerste keer op Aarde, gaat als leerling naar dezelfde school als Gabriel. Gaandeweg wordt Bethany echter verliefd op Xander, een mens. Haar broer en zus zijn hier duidelijk niet blij mee, want het haalt Bethany’s aandacht bij hun missie weg. Haar liefde voor Xander wordt steeds sterker. Zal haar liefde hun belangrijke missie in gevaar brengen? Want was zal ze doen als ze moet kiezen tussen beiden?

  Het begin was lastig om in te komen. Je krijgt hier veel informatie over de hemel en over het leven van engelen. In het begin was dit even lastig om door te komen en het schept ook afstand tussen de lezer en de engelen. Ze worden namelijk enigszins emotieloos beschreven. Later besef je wel dat dit het boek ook diepgang geeft. Het contrast tussen Ivy en Gabriel, die enigszins emotieloos blijven, en Bethany, die heel erg verliefd wordt, wordt op die manier namelijk groter en je voelt de tweestrijd waarin Bethany verkeert ook beter. Zelf vind ik het altijd interessant als een boek je aan het denken zet en dat doet Halo. De engelen zijn zo druk bezig om de mensen te inspireren om goede daden te doen, dat je ook bij jezelf gaat nadenken: wat kan ik bijdragen?

  Het boek had naar mijn idee duidelijk een open einde. Hopelijk verschijnt er snel een vervolg! Het eerste deel is in ieder geval zeker de moeite van het lezen waard!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.