Logo-youngadults-site

Nooit gaat dit over

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Nooit gaat dit over
Auteur: Andre Sollie

ISBN: 9789045112053

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Pim woont met zijn moeder, Yvette Bulteel (beter bekend als accordeonvirtuose Yvette Mimosa) in een morsig huisje in een achterafstraatje ergens aan de Belgische kust. Het leven stinkt naar frituurvet, goedkope sigaretten, verschaald bier en vermout. Moeder Yvette heeft haar dikke Etienne met zijn grijze Fiat voor de avonden dat ze ‘op’ moet, en voor in bed Zoltan, de mooie jonge kermisgast. Haar stille zoon Pim droomt van een beter leven, van prinsessen en schoonheidskoninginnen, en vooral van Gino, zijn buurjongen. Al toen ze jong waren was er een zekere spanning tussen die twee. Nu is Gino Pims stoere motorheld. Kille spot, kleine vernederingen, minieme sprankjes hoop, daaruit bestaat Pims leven. Niet zo gek dat hij zich af en toe in zijn droomwereldje opsluit. Als Yvette hem koudweg in een leeg huis achterlaat, grijpt Pim zijn kans en worden dromen halve waarheden.Pim gaat in het buurhuis wonen, bij zijn ’tweede moeder’ Marcella. En bij Sabrina, Gino’s zus, die zo smachtend om Pim heen blijft draaien. Pim slaapt zelfs in Gino’s bed! Maar Gino vrijt en woont met een meisje van over de grens. Dromen zijn bedrog. Of toch niet?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.