Logo-youngadults-site

Twilight Saga: New Moon

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Titel: New Moon
Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson & Taylor Lautner

Regisseur: Chris Weitz

Bestel bij bol.com

 

In dit tweede deel is Bella erg verdrietig vanwege het plotselinge vertrek van haar grote liefde; vampier Edward. Ze vindt troost bij de onweerstaanbare weerwolf Jacob. Langzamerhand beginnen de twee meer voor elkaar te voelen, en raakt Bella steeds dieper verstrengeld in de wereld van de weerwolven; de grote vijanden van de vampieren. Haar loyaliteit tegenover Edward wordt zwaar op de proef gesteld.
Het eerste deel Twilight was wereldwijd een succes en won begin juni 5 MTV Movie Awards voor Beste Film, Beste Actrice, Beste Nieuwkomer, Beste Filmkus en Beste Vechtsequentie. De cast bestaat wederom uit o.a. Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Greene en Taylor Lautner, de regie is ditmaal in handen van Chris Weitz. De film werd onlangs in aanwezigheid van de immens populaire Robert Pattinson gepresenteerd tijdens het filmfestival in Cannes.
New Moon is het tweede deel van de spannende boekenreeks van Stephenie Meyer dat wordt verfilmd. Het derde en vierde deel (Eclipse en Breaking Dawn) zullen in 2010 en 2011 hun weg naar het witte doek vinden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Twilight Saga: New Moon

  1. De verfilming van New Moon vind ik een geslaagde film, het is een echte aanrader.
    New Moon is ook mijn lievelingsfilm van The Twilight Saga.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.