Logo-youngadults-site

Robijnrood – Eindeloos verliefd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Robijnrood – Eindeloos verliefd
Auteur: Kerstin Gier

ISBN: 9789020679038

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Aaah! Waarom is niemand in haar familie normaal?! Gek wordt de zestienjarige Gwen soms van haar strenge oma lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en vooral haar arrogante nichtje Charlotte. Maar boven alles van de vele geheimen in haar eigenaardige familie… Alles wordt anders als ze op een dag plotseling terechtkomt in het Londen van honderd jaar geleden. Wanneer ze gelukkig ook weer snel naar haar eigen tijd terugspringt, wordt duidelijk dat zijzelf het allergrootste geheim van de familie is. Gwendolyn komt terecht in een wereld van tijdreizen, prachtige kostuums, een geheim genootschap, een machtige graaf en vooral ook… de knappe Gideon. En ze komt erachter dat het niet handig is om dwars door alle eeuwen heen ook nog verliefd te worden…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

19 gedachten over “Robijnrood – Eindeloos verliefd

 1. Er is ook een deel drie, smaragdgroen. Ik ben de serie nu voor de derde keer aan het lezen, maar kan er geen genoeg van krijgen. Het boek trekt je in het verhaal en heb je in mum van tijd uit.

 2. Heel erg de moeite waard! Super leuk boek, ook als je al uit de young adult leeftijd bent!

 3. Ik ben nu het boek aan het lezen. Ben nog niet zo ver, hoofdstuk 2 om precies te zijn. Maar ik wil dit boek zo snel mogelijk uit hebben! Het ziet er zoo leuk uit! Alleen is er van de eerste 2 hoofdstukken nog niet veel van te begrijpen.. Maar dat komt helemaal goed 😉 maar ik ga weer door lezen… Byeee 😉

 4. Zo’n geweldig boek!
  Erg mooi geschreven. Het verhaal is ook erg intresant. Het boek dan ook maar wegleggen voor een dag zat er bij mij niet in!

 5. ik vind dit boek zo geweldig,,, ik ben zo erg verliefd op gideon.:-)

 6. Je kan trouwens het 2e deel “Saffierblauw Eindeloos Verliefd” bestellen op Bol.com, hier is een link: http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/saffierblauw-eindeloos-verliefd/1001004011496693/index.html
  Ook heel leuk: hij is nog steeds €14,95! Dus echt duur is anders…;-)

 7. Zo’n geweldig mooi boek! Echtwaar ik had hem binnen 1 week uit! Het was bijna jammer:-)

 8. Ja leuk boek he!
  Half september komt volgens mij deel 2 uit 🙂

 9. Ik had nooit verwacht dat ik ooit voor zo’n dik boek zou gaan.. Maar dit is echt een supertof boek! Echt ombeschrijfbaar! Ik had een vraagje, is er al een deel 2 en zoja waar kun je die kopen? Ik had het eerste deel bij de V&D gekocht..
  X

 10. @D’Jeanine ja ik werd zelf ook als hij zelf bestond verliefd op hem echt een droomjongen

 11. prachtig boek alleen het einde ik was zomaar te zeggen in een schok over Gideon 😥 klinkt overdreven
  maar ik vond het echt niet leuk
  maar ze heeft wel ….(voor mensen die het nog niet uit hebben gelezen) en ……. terug gevonden

 12. Eerste twee hoofdstukken was even inkomen in het boek en soms even terugkijken wie nou wie precies was maar eenmaal verder leest het boek heel snel weg. Zeker een aanrader en jammer dat het nog zo lang duurt voor de rest van de delem

 13. Toen ik het boek begon te lezen, snapte ik er niet veel van. Maar naarmate ik verder in het boek kwam, werd ik meegesleurd door alle gebeurtenissen van Gwen. Ik kon niet stoppen met lezen. Ik verheug me al vanaf ik het boek uit had, op de andere 2 delen.

 14. Geweldig boek! Echt een aanrader!

 15. Ja had hem ontvangen 🙂
  Weet iemand ook of er meer van dit soort verhalen zijn?
  Ik ken alleen de vrouw van de tijdreiziger.

 16. Hoi D’Jeanine,

  Had je mijn mail gekregen? Ik heb je twee keer gemaild. Gelukkig wist je je reactie hier nog 🙂
  Mooi! Ik heb het verhaal niet gelezen, maar het klinkt als een mooi liefdesverhaal 🙂

 17. Nou nog een poging Natasja 😛

  Het boek was heel anders dan ik had verwacht: ik dacht dat het ging over een meisje die in het verleden verliefd word op een jongen, maargoed dit is wel iets makkelijker.
  Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik dit boek gekocht heb, vind het een superverhaal.Ik vond het weel een beetje moeilijk bij dit boek om bij te houden wie wie nou is. Maar voor de rest heerlijk verhaal!! Je word haast zelf verliefd op Gideon zucht…

 18. Geweldig mooi boek, de andere twee delen zijn ook erg goed.
  Heb ze in het duits gelezen…In het nederlands komt deel 2 in het najaar en deel 3 in voorjaar 2012. Daar kon ik niet op wachten!!

 19. Robijnrood heb je zo uitgelezen. Je word zo in het boek gezogen. Robijnrood is een echte aanrader!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.