Logo-youngadults-site

Elixer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Elixer
Auteur: Hilary Duff

ISBN: 9789022558195

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Clea Raymond is een succesvolle jonge fotograaf en de dochter van een prominente politicus. Voor haar werk zwerft ze de hele wereld over en komt op de meest exotische plaatsen. Wanneer haar vader plotseling verdwijnt, tijdens een van zijn humanitaire reizen, ziet Clea op de foto’s die ze maakt een vreemde schim. Hoe vaker ze ernaar kijkt, hoe meer de schim lijkt op een mysterieuze, knappe man.

Uiteindelijk ontmoet Clea de man van de foto’s in het echt, en ze voelt zich direct enorm tot hem aangetrokken. Samen gaan ze op zoek naar haar verdwenen vader en komen ze erachter waarom ze zich zo verbonden met elkaar voelen. Verscheurd door tegenstrijdige gevoelens en achtervolgd door een donker geheim moeten ze samen het verleden ontraadselen om hun toekomst veilig te stellen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Elixer

  1. toen ik las dat Hilary Duff een boek zou schrijven, kon ik niet wachten om hem te lezen. hij was nog niet bij ons in de bieb, ik heb hem special besteld. hij werd mooi geschreven, je krijgt een goed beeld bij. er was helaas een open einde, dan krijg je helaas dat je heel erg lang moet wachten op een deel 2. het is als 2 jaar geleden dat ik dit boek heb gelezen, ik zit nog steeds te wachten 😥

  2. Ik vond het een geweldig boek, alleen jammer van het open einde.

  3. Vond het echt een heel erg leuk boek om te lezen, viel me 100% mee dus zeker gaan lezen als jullie het nog niet hebben gedaan

  4. @Djeanine Ik heb het nog niet gelezen, maar ik hoor wel overal positieve reacties. Het schijnt echt een heel leuk boek te zijn. Ik ga het binnenkort wel lezen, dus dan laat ik wel weten wat ik ervan vond 🙂

  5. Heeft iemand dit boek al gelezen?
    Vraag me af of het wel een echt goed boek is (weer zo’n beroemdheid die wat nieuws probeert)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.