Logo-youngadults-site

Preview Spotgaai

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

spotgaaiHet derde en laatste deel in De Hongerspelen-trilogie van Suzanne Collins verschijnt 12 november. Ik heb daarom ook een leuke preview van het eerste hoofdstuk!

De verpletterende finale van De Hongerspelen-trilogie
Hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt, Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ze mag dan wel levend uit de bloedige arena zijn gekomen, dat betekent nog niet dat ze veilig is. Het Capitool geeft haar de schuld van de onrust in Panam. En President Snow heeft bovendien meer dan duidelijk gemaakt dat Katniss niet de enige is die daarvoor zal boeten. Haar vrienden, haar familie; heel district 12 loopt gevaar.

Verslavend, overrompelend en onovertroffen: het laatste deel van De Hongerspelen-trilogie belooft een van de meest besproken boeken van 2010 te worden.

Lees hier de preview! Wat vind je ervan? Ga je het laatste deel aanschaffen? Of misschien wel beginnen met de trilogie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.