Logo-youngadults-site

Preview Eclips

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

eclipsLees hier het eerste hoofdstuk van Eclips, het derde deel in de Twilight-saga van Stephenie Meyer.

Bella’s leven wordt er niet bepaald gemakkelijker op. Edward staat weer rotsvast aan haar zij, maar Victoria zit haar nog altijd op de hielen. Is zij ook verantwoordelijk voor de jonge vampiers die een moordpartij aanrichten in Seattle? En hoe bang moeten de Cullens zijn voor de Volturi?Daarnaast moet Bella ook nog beslissen over de vraag of en wanneer ze zich definitief bij de familie Cullen wil voegen, en worstelt ze met gevoelens voor Jacob die meer lijken te zijn dan alleen vriendschap…

Lees hier het eerste hoofdstuk van Eclips. Gelezen? Wat vind je ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.