Logo-youngadults-site

Voor jou 10 anderen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Voor jou 10 anderen
Auteur: Mirjam Oldenhave & Cynthia van Eck

ISBN: 9789045106106

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Cynthia groeit op in het chaotische huis van mama Riet. Het is er altijd druk en je moet oppassen dat je uit de buurt van de dochter van mama Riet blijft, want die is vals en verzint de gemeenste straffen. Cynthia weet niet beter en past zich aan.
Toch moet Cynthia ook vaak aan vroeger denken. Ze probeert zich te herinneren hoe haar echte moeder was, maar ze weet bijna niets van haar. Ook weet ze niet meer hoe ze in het tehuis van mama Riet terechtkwam. Dat ze in het begin bij een hond in de mand sliep dat is haar wel verteld, maar verder? Ook haar halfbroer Janos is niet erg scheutig met
informatie.
Op een dag staan er hulpverleners op de stoep die in willen grijpen in de onhoudbare situatie. Moet Cynthia kiezen voor haar pleegmoeder?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Voor jou 10 anderen

  1. een mooi boek om te lezen. wel heftig dat ze gewoon als oud vuil word gezien door mama riet. het word wel een beetje kinderlijk geschreven.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.