Logo-youngadults-site

Latino King

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Latino King
Auteur: Bibi Dumon Tak & Castel

ISBN: 9789045110318

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Castel wordt op zijn achttiende gearresteerd op een vliegveld in de Dominicaanse Republiek met anderhalve kilo cocaïne onder zijn kleren. Hij belandt in de beruchtste gevangenis van het Caraïbisch gebied en wil nog maar één ding: ontsnappen.Castel ontdekt dat er in de drugswereld op een makkelijke manier veel geld te verdienen valt. Hij laat zich verleiden cocaïne te gaan halen in de Dominicaanse republiek. De eerste keer gaat het goed, maar de tweede keer wordt hij gearresteerd en verdwijnt hij achter de tralies van een overvolle cel in La Victoria, een gevangenis die bevolkt wordt door de zwaarste criminelen van het land.
In de gevangenis geldt het recht van de sterksten. Er wordt gedeald, gevochten, gegokt en gedronken. Er is geen eten voor wie geen geld heeft. Geen medische zorg, geen kleding en zelfs geen bed. Als Castel ontdekt dat zijn advocaat er met al het geld van zijn moeder vandoor is, zit er maar één ding op: hij moet maken dat hij wegkomt. Met veel geduld en doorzettingsvermogen lukt het hem na twee jaar te vluchten. Zijn verhaal vertelde hij aan Bibi Dumon Tak, die er een indringend en meeslepend verslag van maakte.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Latino King

  1. Echt een goed boek! 😀

  2. kkr moeder van die schrijfer

  3. ik vond het heel fijn

  4. hoeren boek ik heb mezelf gevingerd

  5. spannend boekjee

  6. hahahahaha dom boek

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.