Logo-youngadults-site

Heer Donderdag

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Heer Donderdag
Auteur: Garth Nix

ISBN: 9789022547885

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Iemand heeft de identiteit van Arthur Penhaligon gestolen en zijn leven overgenomen. Arthur komt daardoor opgesloten te zitten in het Huis en wordt tot overmaat van ramp opgeroepen voor het leger van Heer Donderdag. Hij moet een manier zien te verzinnen om zijn dienst te overleven en tegelijkertijd de Vierde Sleutel van Heer Donderdag te pakken te krijgen om het volgende Deel van de Wil te kunnen bevrijden. In De sleutels van het Koninkrijk wordt fantasy met realiteit gemengd in de stijl die Garth Nix wereldwijd succes bracht: een inventieve en meeslepende stijl waarmee hij het alledaagse en het wonderbaarlijke tot een geheel weet te smeden. Nix wordt internationaal geroemd om zijn originele vondsten en zijn gevoel voor avontuur dat kinderen overal ter wereld aanspreekt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Heer Donderdag

  1. Erg leuke serie. Jammer dat de latere delen nog steeds niet in het Nederlands zijn uitgebracht. Zit er nu al tijden op te wachten. Dus het wordt wel eens tijd dat de uitgeverij er een keer mee komt. Al ben ik bang dat dat wel nooit zal gebeuren. 🙁

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.