Logo-youngadults-site

Goddelijk

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De it-girl – Goddelijk (deel 2)
Auteur: Cecily von Ziegesar

ISBN: 9789460922961

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Jenny Humphrey, het populaire personage uit Gossip Girl, verruilt het Constance Billard college voor Waverly Academy, een elitaire kostschool in de landelijke buitenwijken van New York. Het is voor Jenny een fantastische kans om opnieuw te beginnen en iemand te worden die niet voortdurend in de problemen raakt of genante fouten maakt. Ze is vastbesloten om de godin van de campus te worden, maar haar goede voornemens worden gedwarsboomd doordat de rijke kids op Waverly zich niet laten hinderen door wat voor regels dan ook…

 

Sexy jongens, nieuwe intriges en meer heerlijke roddels brengen Jenny in grotere moeilijkheden dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Maar Jenny laat zich hierdoor niet tegenhouden: ze heeft er alles voor over om de It Girl te worden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Goddelijk

  1. Leest even leuk en even vlot als Gossip Girl! Een aanrader voor iedere meid die genoten heeft van de Gossip Girl reeks en meer wil lezen over die kleine Jenny Humphrey!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.