Logo-youngadults-site

Het is weer raak met Kees en Sjaak

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het is weer raak met Kees en Sjaak
Auteur: Kees van Nieuwkerk

ISBN: 9789048805839

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Kees is een gevoelige jongen die zich dagelijks vragen stelt over hoe om te gaan met de wereld en met name met meisjes. Sjaak is een impulsieve jongensjongen en denkt niet te veel over de dingen na. Kees en Sjaak zijn beste vrienden, al hun hele leven lang. Kees en Sjaak hebben hun diploma van de middelbare school op zak en doen een jaar niets, behalve dat waar ze zin in hebben. Het is het jaar waarin de twee op zichzelf gaan wonen, leren zichzelf te onderhouden en waarin de verveling op de loer ligt. Wanneer Kees besluit dat hij een paar jaar in het buitenland wil gaan studeren, is hij bang dat dit het einde zal betekenen van zijn vriendschap met Sjaak. Sjaak is met iets heel anders bezig: hij zoekt het mooiste meisje van Amsterdam. Kees probeert hem daarbij te helpen maar ondertussen piekert hij over het grote afscheid dat steeds dichterbij komt…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.