Logo-youngadults-site

The Schwa was here

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: The Schwa was here – Hoe onzichtbaar kun je zijn?
Auteur: Neal Shusterman
Aantal pagina’s: 240

ISBN: 9789047701545

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Iedereen heeft er wel eentje in de klas: een jongen of meisje dat niemand opmerkt, waarvan je zelfs aan het eind van het schooljaar de naam nog niet weet. Calvin Schwa is zo’n jongen – en de eerste die hem opmerkt is Antsy.

Antsy – Antonio Bonano – ziet in de onzichtbaarheid van de Schwa een mooie manier om geld te verdienen. Hij sluit weddenschappen af om de Schwa waagstukken te laten uitvoeren zonder gesnapt te worden. Dat gaat een tijd lang goed, tot de Schwa een hondenbak moet halen uit het huis van de plaatselijke excentrieke rijkaard Crawley. Antsy en Schwa worden op heterdaad betrapt en voor een keuze gesteld: de politie wordt erbij gehaald, of ze laten dagelijks de veertien Afghaanse honden van Crawley uit. Ze kiezen voor de laatste optie.

Na enige tijd krijgt Antsy er een nieuwe taak bij: Lexie, de blinde kleindochter van Crawley, op haar uitjes vergezellen. Het wordt een merkwaardige driehoeksverhouding. Antsy moet zien te schipperen tussen een meisje dat niet kan zien en een jongen die door niemand wordt gezien. Hij vraagt zich af hoe ver hij moet gaan om de Schwa voor de wereld zichtbaar te maken.
En dan bedenkt Lexie ook nog een manier om haar excentrieke grootvader uit zijn isolement te helpen…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.