Logo-youngadults-site

Saïda

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Saïda
Auteur: Ingrid Dullens

ISBN: 9789022323991

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Lotte verhuist met haar vriend naar een nieuwe buurt in Antwerpen. De toenaderingspogingen van haar Marokkaanse buren maken haar wat ongemakkelijk, maar tegelijkertijd ook heel nieuwsgierig. Ze wordt kind aan huis bij het Marokkaanse gezin en raakt bevriend met Saïda, een van de dochters. Maar haar positie als vertrouwenspersoon van zowel Saïda als haar vader brengt haar in een moeilijk parket als Saïda verliefd wordt. Als Berberse is de liefde van Saïda voor een Arabier verboden, en Lotte raakt gevangen tussen twee vuren. Moet ze eerlijk zijn tegenover de vader, die haar vertrouwt, of haar vriendin helpen met haar verboden liefde? En hoe moet je kiezen terwijl je niet weet wie de waarheid vertelt?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.