Logo-youngadults-site

Hot

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Hot
Auteur: J. Minter

ISBN: 9789044315875

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het leven van Jonathan wordt in korte tijd stevig overhoop gehaald. Zijn vader heeft zich zwaar in de financiële nesten gewerkt en besluit te hertrouwen met een rijke dame. Jonathans moeder kan het allemaal even niet meer aan en trakteert zichzelf op een vakantie in Parijs. Terwijl zij in Europa is, moet Jonathan het maar in zijn eentje zien te redden.  Hij zoekt zijn heil (en af en toe een warme maaltijd) bij zijn goede vrienden Arno, David, Patch en Mickey, die allen worstelen met de problemen die bij hun leeftijd horen: liefde, seks en school.  Ondertussen komt Jonathan allerlei pikante nieuwtjes te weten over de ouders van zijn vrienden – maar vooral over zijn eigen vader.  Zijn grootste probleem is echter: wie moet hij meevragen op de zeilvakantie die zijn vader heeft georganiseerd? Hij besluit al zijn vrienden mee te nemen, maar daarmee roept hij heel wat onheil over zich af…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.