Logo-youngadults-site

Het moerasmeisje

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het moerasmeisje
Auteur: Siobhan Dowd

ISBN: 9789047509226

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Ierland 1980, het hoogtepunt van de onlusten tussen de katholieken en de protestanten. De tiener Fergus McCann is in de heuvels op zoek naar turf – illegaal, want turfsteken is ten strengste verboden. Dan vindt hij iets wat zijn hart doet stilstaan. Opgekruld, diep in het moeras , ligt het lichaam van een meisje. Het ziet ernaar uit dat ze is vermoord. Terwijl Fergus de wereld om zich heen probeert te begrijpen – de hongerstaking van zijn broer die in de gevangenis zit, zijn ouders die ruziemaken over de politieke situatie, en zijn groeiende gevoelens voor Cora – hoort hij in zijn dromen een stem, die langzaam het mysterie van het moerasmeisje onthult.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.