Logo-youngadults-site

Het grote misschien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het grote misschien
Auteur: John Green

ISBN: 9789047702108

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Eerste meisje. Laatste woorden.

Miles Halter is gefascineerd door Beroemde Laatste Woorden én hij is zijn saaie leventje thuis meer dan zat. Hij schrijft zich in voor een kostschool in Alabama en gaat op zoek naar ‘Het Grote Misschien’.
Eenmaal aangekomen op Culver Creek maakt Miles kennis met zijn kamergenoot Chip Martin – de Kolonel – en met Alaska Young. Slimme, grappige, mooie, wispelturige, sexyAlaska, die dan wel een vriend heeft, maar voor wie Miles als een blok valt. Honderdachtentwintig dagen lang beheerst Alaska de levens van Chip en Miles. Het zijn dagen vol eerste keren: eerste sigaret, eerste keer seks, eerste dronkenschap – dagen waarin Alaska hen meesleept in avontuur en verlangen naar meer. Maar dan gebeurt het verschrikkelijke,
onvoorstelbare, niet te bevattene… Miles wordt met duizelingwekkende vaart HetGrote Misschien in gekatapulteerd, en moet zich er een plek in zien te vinden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Het grote misschien

  1. Heel leuk boek dit! Echt de moeite waard.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.