Logo-youngadults-site

De zomer waarin alles veranderde

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De zomer waarin alles veranderde
Auteur: Jenny Han

ISBN: 9789048805693

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Belly leeft van zomervakantie naar zomervakantie. Alles wat goed en magisch is, gebeurt tussen juni en augustus. De winter is slechts een periode waarin Belly de weken aftelt tot de volgende zomervakantie, omdat ze niet in het strandhuis, niet bij Susannah, en het allerbelangrijkste , niet bij Jeremiah en Conrad kan zijn. Deze jongens kent Belly al sinds haar allereerste zomervakantie. Het zijn haar surrogaatbroers, haar droomjongens. Dan is Belly bijna zestien en komt die ene zomervakantie, die ene prachtige en tegelijkertijd verschrikkelijke zomervakantie, waarin alles verandert en het eindelijk allemaal wordt zoals het altijd al had moeten zijn.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “De zomer waarin alles veranderde

  1. ik dit boek deze zomer gelezen. lekker zomerboek. het word met flashbacks geschreven. ze vertelt dat ze met iedereen een speciale band heeft.

  2. De eerste keer dat ik dit boek in de boekenwinkel zag liggen, dacht ik: mwah, denk niet dat ik dit leuk ga vinden.
    Nu heb ik deel twee, Een Zomer Zonder Jou, gekocht en dacht van ‘hm, deel één kom ik vast nog weleens ergens tegen’. Toch niet. Ik internet afgespeurd en het ding besteld bij Selexys. Vandaag krijg ik een factuur binnen over een E-book. Dus ik helemaal buiten zinnen. Blijkt dat er in één zinnetje boven heeft gestaan dat het een E-book was. EEN. MINIEM. ZINNETJE! Geweldige service, Selexys. Indeed, I was not amused. Kan ik gaan dokken voor iets waar ik niets aan heb. Ik heb niets van een E-reader of zo.

    Dus ik verder gezocht. Maar nee, nergens een paperback te vinden bij Selexys. In het Engels dan? Nee. Bij Cosmox? Hetzelfde verhaal, alleen stond het er daar wel duidelijker bij. Kom ik bij de Bruna uit – godzijdank staat er daar wel EBOOK op de foto’s van de boeken – waar het ook niet te bestellen valt. Fijn, Bol.com. Verwijs je me echt naar een tweedehands boek? No offense, mensen, maar ik wil mijn eigen boeken kopen! Mijn eigen boek, mijn eigendom. Niet een afgedankt iets van een ander. Ik. Wil. Dit. Boek! Het boek is gewoon nergens meer te bestellen. Niet in het Nederlands en evenmin in het Engels. Het is toch rampzalig. D=

    Hmm, niet echt dat jullie op Young Adults hier wat aan kunnen doen, maar ik moest het even kwijt. xD Nu zal ik nooit weten hoe het afloopt… Of hoe het ooit begon… =(

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.