Logo-youngadults-site

Cold Skin

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Cold Skin
Auteur: Steven Herrick

ISBN: 9789047702047

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Op een vrijdagavond wordt Colleen O’Connor, de schoonheid van het mijnstadje, gevonden bij de rivier. Haar bleke huid licht op in het maanlicht. Haar hoofd bloedt. Ze is dood. En alle mannen van Burruga zijn in één klap verdacht.

De moord zet het slaperige stadje totaal op zijn kop. Negen ‘stemmen’ reageren op de moord en vertellen ieder hun verhaal. Iedereen heeft zijn eigen waarheid over Colleen. En voor iedereen betekent Colleen iets anders.

In de ‘novel in verse-traditie’ van Aan de rivier en De roep van de wolf slaagt Herrick er opnieuw in om tegen de uitzichtloosheid van een kleine stad een ontroerend verhaal neer te zetten, waarin plaats is voor broeierige verliefdheden, onverwerkte verledens en grotere idealen.

Cold Skin completeert een drieluik over desolate steden in de binnenlanden van Australië. Eerder verscheen Aan de rivier en De roep van de wolf.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.