Logo-youngadults-site

Trouw is de andere wang

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Trouw is de andere wang
Auteur: Peter Bekkers

ISBN: 9789044506297

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Kunstenaars Conrad Pi en Johnny Lippy ontmoeten elkaar op straat en raken direct innig bevriend. Conrad Pi is een grote bewonderaar van Andy Warhol. Gewetensvol imiteert hij de Amerikaanse pop-artist. Hij wil op hem lijken, net zoals de jonge Rafaël op zijn leermeester Perugino wilde lijken. En hij wil net zo beroemd worden als zijn grote voorbeeld. Johnny zet zijn eigen ambitie aan de kant om op te gaan in Conrads queeste naar roem. Ondertussen neemt hij Conrads vriendin als minnares. Wanneer Conrad hem opdraagt met een pistool een aanslag op zijn leven te plegen, lijkt dat voor alle drie een uitstekend plan.

Trouw is de andere wang is een pakkende roman over imitatie en originaliteit, over het heldere licht van de roem en de duisternis van de anonimiteit.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.