Logo-youngadults-site

Sneeuwwitje. 20 jaar later

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Sneeuwwitje. 20 jaar later
Auteur: Henri van Daele

ISBN: 9789063065867

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Twintig jaar na ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’. Sneeuwwitje brengt haar dagen door op het koninklijk paleis Rêverie in Boerentenië. Aan de zijde van prins Vaillant, haar prins op het witte paard. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat hij haar wakker kuste onder het goedkeurend oog van de zeven dwergen. Na een theepartijtje met Doornroosje, Assepoester en prinses Erwtje besluit Sneeuwwitje dat ze van nu af aan voor zichzelf moet opkomen.

Een reis naar haar vaderland geeft haar leven een nieuwe wending. Het onverwacht weerzien met de zeven dwergen en de verloren gewaande toverspiegel van haar stiefmoeder veranderen Sneeuwwitje in een sterke, ondernemende dame. Hoog tijd om af te rekenen met haar overspelige echtgenoot, de commercie rond haar persoon én om de liefde een nieuwe kans te geven. Soms nemen sprookjes wel een heel vreemde wending…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.