Logo-youngadults-site

Golven

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Golven
Auteur: Sharon Dogar

ISBN: 9789048800025

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Voor de 15-jarige Hal en zijn familie betekent de zomervakantie al jarenlang zon, zee en surfen. Maar dit jaar is alles anders. Charley, Hals oudere zus, ligt in coma.

Tijdens de laatste zomervakantie heeft Charley een surfongeluk gehad. Sindsdien ligt ze in het ziekenhuis. Toch besluiten Hals ouders dit jaar opnieuw naar hun zomerhuis aan zee te gaan.
Hal vindt het moeilijker dan wie dan ook om daar zonder Charley te zijn. Zijn gedachten worden beheerst door de gebeurtenissen van het jaar ervoor, en het lijkt soms of hij Charleys stem hoort. Het is alsof ze hem iets probeert duidelijk te maken, een roep om hulp.

Het wordt een heftige zomer voor Hal, waarin hij rouwt om zijn zus, maar ook voor de eerste keer echt verliefd wordt. Beetje bij beetje ontdekt hij de waarheid achter Charleys ongeluk.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.