Logo-youngadults-site

De Trompetboom

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Trompetboom
Auteur: Hannah van Munster

ISBN: 9789028241282

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

In deze novelle verblijft de 10-jarige Julius een zomervakantie lang bij zijn grootvader die in een groot huis woont nabij een merengebied. Julius’ moeder moet naar Amerika. In het huis wonen naast zijn grootvader zijn halfzusje Olivia, omama en een Frans kindermeisje.
Julius leert boogschieten, wordt vrienden met de mensen van het sluisje, vaart met Olivia door de kreken en de zomer strekt zich uit.
De gebeurtenissen leiden tot een zeer onverwachte climax. Vroeg in de zomer ontsnapt omama’s papagaai Gabriël uit de kooi en verblijft in de trompetboom, waarin ook Julius een vlonder bouwt. Beide zijn ze ontsnapt en vrij en toch gebonden door wat zij nog niet weten, maar wat onafwendbaar duidelijk zal worden.

De trompetboom is een wonderlijk sterk boek dat in sfeer doet denken aan Het grote avontuur van Alain Fournier.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.