Logo-youngadults-site

Magiër: Het Tijdperk van de Vijf

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Magiër: Het Tijdperk van de Vijf  (Boek 2)
Auteur: Trudi Canavan

ISBN: 9789024531042

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

In een land waar de vrede wankelt, dat met gretige ogen wordt beloerd door een cultus van verre, dat wordt belaagd door in het geheim opererende indringers, in dat land zijn al vier mensen, de zogeheten Witten, uitverkoren om als zwaard en schild – kortom als beschermheer – van de goden op te treden. De jeugdige Auraya is voorbestemd als vijfde lid tot de Witten toe te treden.

Immers, met inzet van haar bijzondere gave voorkomt Auraya de vernietiging van een vredelievend dorp, een daad die jaren later wordt beloond met haar benoeming tot Priester van de Witten. Eerst moet Auraya evenwel bewijzen die eer waardig te zijn. Dat betekent dat zij, de jongste dienaar van de goden, een levensgevaarlijke weg moet afleggen waar haar talloze hindernissen en valkuilen wachten. Zo zou de hechte vriendschap met de Dromenwever Leiard – die lid is van een eeuwenoude, geminachte, heidense cultus van magiërheelmeesters – haar wel eens duur te staan kunnen komen. De weg die Auraya moet gaan, levert haar ook een conflict op met een machtige en geheimzinnige in het zwart geklede tovenaar die in zijn leven maar één streven heeft: de uitroeiing van alle Witten.
In dat streven staat de man in het zwart niet alleen…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.