Logo-youngadults-site

Luka en het levensvuur

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Luka en het levensvuur
Auteur: Salman Rushdie

ISBN: 9789026127793

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Wanneer Luka’s vader, de verhalenverteller Rashid Khalifa, in een diepe slaap valt waaruit hij maar niet ontwaakt, begint de twaalfjarige Luka aan een onbekend avontuur om het leven van zijn vader te redden. Het is een levensgevaarlijke tocht naar het hart van de Magische Wereld, om te stelen wat niemand ooit heeft kunnen bemachtigen: het brandende vuur van het Leven. Op zijn reis maakt Luka veel vrienden, maar ook talloze vijanden. Met hulp van zijn beer (die Hond heet), zijn hond (die Beer heet) en een roodharige prinses met een vliegend tapijt, moet Luka de gevaren op zijn weg overwinnen. En dat zijn niet de minste: zo moet hij zelfs de Dood zien te verslaan. Slaagt Luka erin de tocht te volbrengen en het leven van zijn vader te redden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.