Logo-youngadults-site

De Grijze Jager 5 – De Magiër van Macindaw

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Grijze Jager 5 – De Magiër van Macindaw
Auteur: John Flanagan

ISBN: 9789025744625

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De inwoners van Skandia en Araluen leven alweer vijf jaar in vrede met elkaar. Will is nu geen leerling meer, maar heeft als Grijze Jager de verantwoordelijkheid over een eigen eiland in het zuidoosten van het rijk. Al snel komt er een einde aan de betrekkelijke rust. Niet alleen zijn eigen stukje land kent problemen, ook in het hoge Noorden rommelt het. Daar wordt een afgelegen leen geteisterd door duistere magische krachten – althans, dat is de mening van de plaatselijke bevolking. Samen met zijn vriendin Alyss gaat de nuchtere Will op onderzoek uit, want tovenaars bestaan immers niet. Hij komt al snel tot de ontdekking dat er wel heel onverklaarbare dingen gebeuren…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.